Over mij

Denise Scheltinga

5202 (2) 

Mijn naam is Denise Scheltinga,  geboren en opgegroeid in Alkmaar, sportvrouw met een passie voor het menselijk lichaam, gezondheid, training en voeding! Gediplomeerd Personal trainer,  voedingsconsulente en masseuse.
Ik begeleid mijn cliënten naar een gezondere leefstijl door een persoonlijk beweegplan, een beter eetpatroon, bewustwording en zelfvertrouwen in je eigen lichaam.

Na in mijn leven meerdere sporten te hebben beoefend was ik de laatste jaren vooral te vinden in de sportschool,  mijn interesse ging uit naar fitness, deed aan kickboksen en heb daarnaast ook vele andere groepslessen gevolgd.
Door het plezier wat ik had in sport werd ik dan ook steeds fanatieker. Ik voelde mij sterk, fit, plezier sloeg over in passie en werd een bijna dagelijkse bezigheid.
Nadat ik de overstap maakte van kickboksen naar origineel boksen ben ik dan ook aan wedstrijden gaan deelnemen.
Ik wist mijn hart ligt in de sport en ben mij gaan omscholen tot Personal trainer.  In 2012 heb ik Personal Training Alkmaar op gericht.
In de loop der jaren heb ik opleidingen en cursussen gevolgd en inmiddels kun je bij mij dan ook terecht voor Voedingsbegeleiding, Sportverzorging, Medical tapen en Sportmassage.

Of het nu gaat om het veranderen van jou levensstijl, afvallen, sterker of fitter worden het geeft mij een geweldig gevoel andere mensen te mogen helpen hun doelen te bereiken en mijn passie in sport over te brengen.

Denk in haalbare stappen. Een ideaal gespierd fysiek hebben is een einddoel. Maar de weg daar naartoe leg je altijd af met één stapje tegelijk

× Vragen? Direct Whatsapp