Denise Scheltinga

5202 (2) 

Mijn naam is Denise Scheltinga,  geboren en opgegroeid in Alkmaar, sportvrouw met een passie voor het menselijk lichaam, gezondheid, training en voeding!
Gediplomeerd Personal trainer,  voedingsconsulente en masseuse.
Ik begeleid mijn cliënten naar een gezondere leefstijl door een persoonlijk beweegplan, een beter eetpatroon, bewustwording en zelfvertrouwen in je eigen lichaam.

Na in mijn leven meerdere sporten te hebben beoefend was ik de laatste jaren vooral te vinden in de sportschool,  mijn interesse ging uit naar fitness, deed aan kickboksen en heb daarnaast ook vele andere groepslessen gevolgd.
Door het plezier wat ik had in sport werd ik dan ook steeds fanatieker. Ik voelde mij sterk, fit, plezier sloeg over in passie en werd een bijna dagelijkse bezigheid.
Nadat ik de overstap maakte van kickboksen naar origineel boksen ben ik dan ook aan wedstrijden gaan deelnemen.
Ik wist mijn hart ligt in de sport en ben mij gaan omscholen tot Personal trainer.
Inmiddels kun je bij mij ook terecht voor Sportverzorging, Medical taping en Massage.

Of het nu gaat om het veranderen van jou levensstijl, afvallen, sterker of fitter worden het geeft mij een geweldig gevoel andere mensen te mogen helpen hun doelen te bereiken en mijn passie in sport over te brengen.

Denk in haalbare stappen. Een ideaal gespierd fysiek hebben is een einddoel. Maar de weg daar naartoe leg je altijd af met één stapje tegelijk

Opleidingen en cursussen:
-Fitvak A Fitness trainer
-Fitvak Personal trainer
-Voedingsconsulente
-Orthomoleculair suppletie adviseur
-Sportmassage
-Kinesio Taping  (medical taping)
-Gewrichtscorrecties in beweging

 

Richard Paulus

Richard Paulus

Mijn naam is Richard Paulus. Ik ben 43 jaar en ik ben sinds 1993 met fitness en bodybuilding bezig. De laatste paar jaar vind ik het ook heerlijk om weer te kickboxen, iets wat ik naast karate ook veel in het verleden heb gedaan. Fitness is voor mij al een aantal jaren geen hobby meer maar echt een levensstijl geworden. Ik heb in mijn fitnessverleden verscheidene trainingspartners gehad die ik met plezier toch een soort van begeleiding heb gegeven. Door zoveel mogelijk te wisselen van verschillende trainingsvormen kon ik vooral bij mijn trainingsmaten zien wat wel of niet een goede uitwerking had op hun en uiteraard op mijn fysiek. Nu heb ik van mijn jarenlange passie mijn werk gemaakt en wil op basis van mijn ervaring, motivatie, visie en goede scholing mensen motiveren en stimuleren om het maximale uit zichzelf en hun leven te halen.

Ik vind het een uitdaging om mensen de juiste begeleiding te geven die ze nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. Op die manier wil ik proberen hun levenswijze een gezonde en positieve boost te geven. Dit lukt uiteraard beter met mensen die echt gemotiveerd zijn en er 100% voor willen gaan. Houd in gedachten dat als je je lichaam wil transformeren je niet perse als een monnik hoeft te leven!

Ik ben van mening dat als iedereen zich iets meer bewust word van de positieve werking van een goede balans tussen voeding, sport en rust, men veel meer kwaliteit uit het leven kan halen. Ik hoop ook veel mensen te kunnen begeleiden bij het behalen van de doelen die zij willen bereiken.

Ik ben zeer gemotiveerd om anderen gemotiveerd te krijgen om fit, gezond en sterk te worden en te blijven. Laat jouw huidige vorm of conditie geen drempel zijn om beter in je vel te komen! Waar een wil is is altijd een weg en ik kan jou heel goed op dit gebied de weg wijzen. Laat dus snel wat van je horen!