Voeding

Voeding heeft een grote invloed op ons lichaam. Wat je eet kan het verschil maken tussen aankomen en afvallen

Wij weten inmiddels allemaal dat crash dieeten waarbij je niks mag eten alleen maar een tijdelijk effect hebben. Jou lichaam denkt dat er hongersnood heerst en gaat daarom zoveel mogelijk vetten opslaan met het gevolg dat als jij weer normaal gaat eten deze kilo’s er snel weer aankomen en vaak zelfs nog een paar extra. En daarbij is er bijna niemand die het volhoud.

Waar wij aan werken is het veranderen van jou eetpatroon, afvallen op een gezonde manier met een blijvend resultaat. Jou weerstand en lichamelijke conditie verbeteren en optimale sportprestaties bereiken door jou lichaam te geven wat het nodig heeft, uitgebalanceerde voeding, afgestemd op jou trainingsschema.

 

Voeding en afvallen
Wil jij afvallen of juist spiermassa kweken? Naast de juiste training is een goed voedingsschema hierbij erg belangrijk.

Op onze eerste afspraak ontvang je een intake formulier met vragen over o.a. jou voedingspatroon, je wordt gewogen en opgemeten, jou vetpercentage berekend en energieverbruik bepaald.

Aan de hand van jou metingen en doel stel ik een persoonlijk voedingsschema op.

Jij ontvangt een weekmenu met aangepaste recepten en variatie mogelijkheden om zo optimaal te werken aan jou ideale gewicht.
Wekelijks evalueren wij jou voortgang en begeleid ik jou in dit traject.

Ik werk niet met maaltijdvervangers.

 

× Vragen? Direct Whatsapp