bg

SPORTEN ONDER PROFESSIONELE
BEGELEIDING

Personal Training Studio Alkmaar bied sinds 2013 persoonlijke begeleiding op maat. In onze privé studio werk je samen met jou personal trainer naar jouw doel.

Lars Peereboom

 
Wie ben ik?
Mijn naam is Lars Peereboom en sinds dit jaar ben ik begonnen bij Personal Training Alkmaar. Ik ben 23 jaar oud en heb een goede dosis positieve energie om een persoon te begeleiden en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. 
 
Wat doe ik?
Sinds 2018 volg ik de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam. Ik zit in mijn laatste leerjaar en hoop af te studeren om mij te focussen op de toekomst. Naast mijn opleiding investeer ik veel tijd in de sportschool. Dit doe ik alleen of samen met mijn vrienden, die ik hierin begeleid. Mijn achtergrond in de sport is voetbal en kickboksen, uit beide sporten haal ik veel energie door sociale contacten en het zijn van een uitlaatklep.
 
Waarom ben ik hier komen werken?
Eén van mijn beste vrienden had mij erop gewezen, dat Personal Training Alkmaar op zoek was naar een extra trainer. Vervolgens ben ik een gesprek aan gegaan met Ruben en dit klikte eigenlijk direct. Nadat ik ook Denise heb ontmoet zie ik de kwaliteiten die dit bedrijf biedt en de kansen die ik heb om mij te ontwikkelen als trainer.
 
Ervaring tot nu toe
Naar mijn mening heb ik bijna alleen maar goede en leuke ervaringen. Alle sporters zijn erg vriendelijk en open naar mij geweest. Zo kunnen we een gesprek aangaan en toch hard blijven trainen. Iedere sporter is anders en de begeleiding daarin verschilt dus ook. Het zoeken naar wat het beste past bij iemand is een uitdaging die ik zeker zie zitten!
 
Toekomst
De aankomende tijd komen er weer veel nieuwe dingen aan, waar ik ook deel van mag uitmaken. Samen met Ruben en Denise gaan we in gesprek over het uitwerken van de nieuwe ideeën en hopelijk zie ik je dan bij één van mijn toekomstige trainingen!