Denise Scheltinga

Mijn naam is Denise Scheltinga,  geboren en opgegroeid in Alkmaar, sportvrouw met een passie voor het menselijk lichaam, gezondheid, training en voeding! Gediplomeerd personal trainer en sportmasseur.
Ik begeleid mijn cliënten naar een gezondere leefstijl door een persoonlijk beweegplan, een beter eetpatroon, bewustwording en zelfvertrouwen in jouw eigen lichaam.

Na in mijn leven meerdere sporten te hebben beoefend ging mijn interesse vooral uit naar kickboksen, hardlopen en fitness.

 

 

Door het plezier wat ik had in sport werd ik dan ook steeds fanatieker. Ik voelde mij sterk, fit, plezier sloeg over in passie en werd een bijna dagelijkse bezigheid.

Nadat ik de overstap maakte van kickboksen naar origineel boksen ben ik dan ook aan wedstrijden gaan deelnemen.

Inmiddels ben ik gestopt met boksen als wedstrijdsport maar ik haal zowel fysiek als mentaal nog steeds veel kracht uit deze sport. Daarnaast doe ik in mijn vrije tijd vooral aan Trailrunning, ik probeer hierbij mijn grenzen op te zoeken in afstanden of gave parcours. Mijn vakanties breng ik het liefst door in de bergen! 

Mijn hart ligt in de sport en ik ben mij daarom gaan omscholen tot Personal trainer. In 2013 heb ik Personal Training Alkmaar op gericht.
In de loop der jaren heb meerdere sportopleidingen gevolgd en  kun je bij mij terecht voor sportspecifieke training, privé- en groepstraining, voedingsbegeleiding, sportmassage en Medical Taping.

Of het nu gaat om het veranderen van jouw levensstijl, trainen voor een wedstrijd of sterker en fitter worden, het geeft mij een geweldig gevoel andere mensen te mogen helpen hun doelen te bereiken en mijn passie in sport over te brengen.