bg

SPORTEN ONDER PROFESSIONELE
BEGELEIDING

Personal Training Studio Alkmaar bied sinds 2013 persoonlijke begeleiding op maat. In onze privé studio werk je samen met jou personal trainer naar jouw doel.

Voeding

Voeding heeft een grote invloed op ons lichaam. Wat je eet kan het verschil maken tussen aankomen en afvallen.

Wij weten inmiddels allemaal dat crash diëten waarbij je niks mag eten alleen maar een tijdelijk effect hebben. Jouw lichaam denkt dat er hongersnood heerst en gaat daarom zoveel mogelijk vetten opslaan met het gevolg dat als jij weer normaal gaat eten deze kilo’s er snel weer aankomen en vaak zelfs nog een paar extra. En daarbij is er bijna niemand die het volhoudt.

Waar wij aan werken is het veranderen van jouw eetpatroon, afvallen op een gezonde manier met een blijvend resultaat. Jouw weerstand en lichamelijke conditie verbeteren en optimale sportprestaties bereiken door jouw lichaam te geven wat het nodig heeft, uitgebalanceerde voeding, afgestemd op jouw trainingsschema.

Voeding en afvallen

Wil jij afvallen of juist spiermassa kweken? Naast de juiste training is een goed voedingsschema hierbij erg belangrijk.

Op onze eerste afspraak ontvang je een intake formulier met vragen over o.a. jouw voedingspatroon, je wordt gewogen en opgemeten, jouw vetpercentage wordt berekend en energieverbruik wordt bepaald.

Aan de hand van jouw metingen en doel stel ik een persoonlijk voedingsschema op.

Jij ontvangt een weekmenu met aangepaste recepten en variatie mogelijkheden om zo optimaal te werken aan jouw ideale gewicht.
Wekelijks evalueren wij jouw voortgang en begeleid ik jou in dit traject.

Ik werk niet met maaltijdvervangers.