Voeding en afvallen

Wil jij afvallen, meer energie of juist meer spiermassa kweken? Naast een goed trainingsprogramma is de juiste voeding hierbij erg belangrijk.

Voeding heeft een grote invloed op ons lichaam. Wat je eet kan het verschil maken tussen aankomen en afvallen.

Wij weten inmiddels allemaal dat crash diëten waarbij je niks mag eten alleen maar een tijdelijk effect hebben. Jouw lichaam denkt dat er hongersnood heerst en gaat daarom zoveel mogelijk vetten opslaan met het gevolg dat als jij weer normaal gaat eten deze kilo’s er snel weer aankomen en vaak zelfs nog een paar extra. En daarbij is er bijna niemand die het volhoudt.

Waar wij aan werken is het veranderen van jouw eetpatroon, op een gezonde manier met een blijvend resultaat. Jouw weerstand en lichamelijke conditie verbeteren en optimale sportprestaties bereiken door jouw lichaam te geven wat het nodig heeft, uitgebalanceerde voeding, afgestemd op jouw trainingsschema.

 

Hoe gaan wij te werk

Wij beginnen met een uitgebreide intake.
Het doel van onze eerste afspraak is inzicht krijgen in jou huidige voedingspatroon, gewoontes en doelstellingen.
Hierna wordt je gewogen, meten wij jou vetpercentage en wordt jou energieverbruik bepaald.

Met deze informatie kunnen wij jou voedingsschema opstellen.

Na het ontvangen van de weekmenu’s kun je aan de slag.

Periodiek evalueren wij jouw voortgang en begeleid ik jou in dit traject.

Ik werk niet met maaltijdvervanger

Bereik je doelstelling met onze VYTAL voedingsapp

De meest complete voedingsapp ooit. Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk.

Elke week stelt de app onder begeleiding van je coach een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd.

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

Prijzen