Smallgroup training

De motivatie en gezelligheid van trainen in een groepje maar toch persoonlijke begeleiding. Onze smallgroup lessen kunnen jou helpen je doel te bereiken.
In onze lessen train je in een groepje van maximaal 6 personen. Er wordt rekening gehouden met jou persoonlijke wensen en doelstellingen. Wanneer jij jou fitness naar een hoger level wilt brengen maar ook wanneer jij nog geen ervaring hebt of herstellende van een blessure. Wij geloven niet een massa sportschool maar trainingen waar jij wordt uitgedaagd op jou eigen nivo.

Onze lessen

WR Strong
‘Fitness in een klein groepje’ 

In deze les staat algehele kracht- en coretraining centraal. In deze workout worden verschillende oefeningen afgewisseld waardoor jij zowel kracht, techniek en krachtuithoudingsvermogen verbeterd. En programma of oefeningen op maat is mogelijk in deze training.

WR Fit

Een circuit training bestaande uit verschillende kracht en uithoudingsvermogen oefeningen. Er kan gebruik gemaakt worden van diverse apparatuur en materialen om een afwisselend programma neer te zetten. Het doel van deze les is jou sterker en fitter te maken! 

WR Boxing
‘Where fitness meets boxing’

In deze grotendeels high intensity les worden fitness oefeningen afgewisseld met boksen op een waterzak. De lekkere muziek en sfeer brengt zowel jou fitness level als boks skills naar een hoger nivo!
Voor deze les is geen ervaring nodig en je kan mee doen op jou eigen tempo.
Er is geen fysiek contact aanwezig. 

WR Outdoor
Buiten training

Afhankelijk van de periode/seizoen kan de les gegeven worden in het park of gaan wij naar Schoorl voor een trailrun experience. Vraag naar de mogelijkheden en doe gerust een keer mee aan onze buitenlessen! 

Bij ons train je met een plan

Bij de gemiddelde sportschool schrijf je jezelf in, krijg je een toegangspas en kan je je gang gaan. In de small group les van Personal Training Alkmaar heb je altijd deskundige begeleiding van een ervaren personal trainer. Die zorgt dat elke beweging telt! Onze trainers zullen jou helpen om de bewegingen juist aan te leren en te perfectioneren. Je wordt aangemoedigd en uitgedaagd om je eigen grenzen op te zoeken indien nodig. Wij maken met jou een plan en coachen je tijdens de training. Je zult zichtbaar resultaat zien en je vermijdt mogelijke blessures, omdat wij jou helpen met de juiste kennis en ondersteuning op maat!