bg

SPORTEN ONDER PROFESSIONELE
BEGELEIDING

Personal Training Studio Alkmaar bied sinds 2013 persoonlijke begeleiding op maat. In onze privé studio werk je samen met jou personal trainer naar jouw doel.

Liever in een groep?

Je bent op zoek naar persoonlijke fitness begeleiding en deelt de kosten graag met een groep. Je wilt jouw gezondheid verbeteren, afvallen of er strakker uit zien, maar dit lukt niet op eigen kracht. Je mist een plan, motivatie of vindt het eigenlijk wel gezellig om met wat anderen te sporten om zo jouw eigen doel te bereiken.

Small group kan jou helpen.

Wat bieden wij jou?

Een persoonlijk schema, afgewisseld met groepslessen, afhankelijk van de doelstellingen en het sentiment van de groep. Een besloten ruimte waarin je samen met een groep van maximaal 5 mannen of maximaal 5 vrouwen sport. Veilig begeleiden wij jou naar je persoonlijke doel, ook indien je herstellende bent van een blessure.

Small group kan jou helpen.

Een plan.

Bij de gemiddelde sportschool schrijf je jezelf in, krijg je een toegangspas en kan je je gang gaan. In de small group less van Personal Training Alkmaar heb je altijd deskundige begeleiding van een ervaren personal trainer. Die zorgt dat elke beweging telt! Onze trainers zullen jou helpen om de bewegingen juist aan te leren en te perfectioneren. Je wordt aangemoedigd en uitgedaagd om je eigen grenzen op te zoeken indien nodig. Wij maken met jou een plan en coachen je tijdens de training. De ene training zal de aandacht meer gaan richting persoon A, een andere keer naar persoon B. Je zult zichtbaar resultaat zien en je vermijdt mogelijke blessures, omdat wij jou helpen met de juiste kennis en ondersteuning op maat!

Small group kan jou helpen.