bg

SPORTEN ONDER PROFESSIONELE
BEGELEIDING

Personal Training Studio Alkmaar bied sinds 2013 persoonlijke begeleiding op maat. In onze privé studio werk je samen met jou personal trainer naar jouw doel.

Ruben van Rijn


Mijn naam is Ruben van Rijn geboren in Haarlem en opgegroeid in Heerhugowaard. Naast mijn certificaten in de Personal Training ben ik docent Lichamelijke Opvoeding. Gedurende mijn leven was sport altijd een groot onderdeel. Vanaf jongs af aan was het dan ook mijn droom om in een gymzaal voor de klas te staan.

Sinds 2010 kreeg sporten een extra betekenis nadat ik een ernstig ongeluk heb gehad met verschillende botbreuken en een hersenbloeding tot gevolg. Naast het plezier dat ik aan sport beleefde, kwam de betekenis van sport op mijn gezondheid meer omhoog. 

En dankzij deze ervaring besef ik mij des te meer hoe belangrijk bewegen is, ook voor de mentale gezondheid. Zo was ik blij dat ik fysiek getraind was en hierdoor sneller kon herstellen. Het was geen gemakkelijke situatie, maar ik was zo blij dat ik mijn houvast kon hebben aan beweegactiviteiten. 
 
De tijd heeft mij wel veel gebracht zoals het vermogen om door te zetten. En ook door te zoeken waar veel willen stoppen. 

Sporten doe ik naast mijn werk nog met veel plezier. Zo ben ik momenteel actief in verschillende sporten en houd ik mijn lichaam sterk door middel van trainen in de sportschool.
 
Denise en ik zijn beiden harde werkers en hebben onze eigen specialisaties. Dit maakt ons een goed team. 
 
Mijn specialisatie:
– training op de persoon gericht 
– blessures 
– bewegingsanalyse
– begrip en empathie