bg

SPORTEN ONDER PROFESSIONELE
BEGELEIDING

Personal Training Studio Alkmaar bied sinds 2013 persoonlijke begeleiding op maat. In onze privé studio werk je samen met jou personal trainer naar jouw doel.

Gideon

In de zomer van 2014 besloot ik bij Denise te starten met Personal training. Ik heb een kantoorbaan en daardoor krijg ik weinig beweging.
Toen ik in de 20 was deed ik wel fanatiek aan krachtsport maar toen het werkende leven voor mij begon, kon ik hier de tijd niet meer voor vinden of beter gezegd….maken!
Uiteindelijk is het een kwestie van kiezen…voor mij kwam deze keuze in de zomer toen we in Oostenrijk op vakantie waren. Even een bergwandeling maken koste me al enorm veel moeite maar vooral de foto’s waarop ik duidelijk kon zien dat ik dikker aan het worden was deden me echt iets.
Ik moest iets gaan veranderen. Sinds september 2014 sport ik 1 maal per week bij Denise, natuurlijk verander je niet veel met 1 maal per week sporten maar Denise motiveerde mij erin zelf ook aan de slag te gaan en mijn voedingspatroon aan te passen. Met deze aspecten ben ik aan de slag gegaan. Al binnen enkele maanden begon ik me een ander mens te voelen. Fitter, meer levenslust en ook op het werk voelde ik dat ik scherper werd. Een heerlijk gevoel. Ik train nu ruim 2 jaar bij Denise en leer nog elke keer nieuwe oefeningen en bereik elke maal persoonlijke doelen. Naast het trainen bij Denise loop ik 1 maal per week hard (meestal 12 km) en doe ik 1 a 2 maal per week aan kracht training. Lichamelijk ben ik sterker, mentaal ben ik fitter en een leuke bijkomstigheid is dat mijn kinderen en vrouw nu ook regelmatig mee sporten waardoor we als gezin ook een leuke tijd samen hebben en fitter worden.

 Denise bedankt dat je me elke keer weer net een stapje verder laat zetten, ik heb dat duwtje af en toe net even nodig.